NeumannConsult heeft jarenlange ervaring in het bewerken van advies-en onderzoeksopdrachten. Inzake stads-en regionale ontwikkeling, advies voor recreatie en toerisme, bouwen en wonen alsmede toegankelijke ontwikkeling en “Design for All” (“Design voor Iedereen”) is NeumannConsult Uw competente aanspreekpartner.

Wij bieden de volgende praktijkgerichte adviezen aan:

  • Vervaardiging van analyses, studies alsmede concepten en richtsnoeren
  • Coaching en Invulling van opleidingen, seminaren en workshops
  • Presentatie en project management

Dr. Peter Neumann is direkteur van NeumannConsult. Als medewerker van het Geografisch Instituut van de Universiteit Münster hij heeft jarenlange ervaring in advies, onderzoek en project management.

Hij is voorzitter van het "Design für Alle - Deutschland e.V." (EDAD) en is daarnaast ook adviseur van DIN CERTCO in het vakgebied „Toegankgelijke ontwerpen, gebouwen en producten” (registratienummer G031) en lid van de “ECA Expert-Group” (European Concept for Accessibility Network), van de Allianz deutscher Designer AGD, van de Deutschen Gesellschaft für Tourismuswissenschaft e.V. (DGT) en European Network for Accessible Tourism (ENAT). Peter Neumann is lid van de Geografisch Commissie voor Westfalen en docent aan het Geografisch Instituut van de Universiteit Münster en de Universiteit Lund (Zuid Zweden), de Universiteit Perugia (Italie) en de Akademie Design in het Centraal Registratiekantoor Detailhandel-Ambacht / Ontwikkelingscentrum Münster (HBZ Münster).
Tenslotte is hij professor in de toeristenindustrie aan het IUBH - Internationale Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen.

NeumannConsult heeft vaste medewerkers maar ook vrije adviseurs die ons met omvangrijke ervaring ondersteunen. Wij werken samen met erkende Duitse en Europese vakmensen. Dit netwerk maakt het mogelijk om onze opdrachtgevers gekwalificeerde en maat gesneden oplossingen aan te bieden.

Neem contact met ons op.

NeumannConsult
Alter Steinweg 22-24
48143 Münster

Tel:  +49 (0)251 48286-33+49 (0)251 48286-33
Fax: +49 (0)251 48286-34
E-Mail: info(at)neumann-consult.com
www.neumann-consult.com